1/20
1/20
AWFA
AW91
EN 13688
EN 13688
Fartuch damski HACCP WHITE I
CAT
Fartuch męski HACCP WHITE I
CAT
190
g/m2
Brixton® White Fartuch damski HACCP
Brixton® White Fartuch męski HACCP
MATERIAŁ
65% poliester, 35% bawełna, 190 g/m2 +/- 5%,
SZYCIE
► ryglówki w miejscach szczególnie narażonych na rozprucie,
► jedna wewnętrzna kieszeń na klatce piersiowej ► dwie kieszenie
wewnętrzne dolne ► listwa kryjąca napy ► wytrzymałe szwy, szyte mocną
nicią ► brak kieszeni bocznych
HACCP
%65
35
poliester
bawełna
XL
2XL
3XL
System HACCP jest systemem nadzoru nad
żywnością, którego celem jest eliminacja ryzyka
zagrożeń zdrowia, związanych z zanieczyszczeniem
żywności.
Przedsiębiorcy, którzy działają w sektorze
spożywczym powinni opracować oraz wdrożyć
w swoich firmach procedury oparte na systemie
HACCP.
Jest to obligatoryjny system bezpieczeństwa
żywności w gastronomii oraz innych
przedsiębiorstwach działających w branży
spożywczej - jego podstawy prawne określono
w rozporządzeniu 852/2004 Parlament
Europejskiego i Rady w sprawie higieny środków
spożywczych.
43