KURIER BHP - KATALOG MARKI POLSTAR

1/20

1/20

AWFA

AW91

EN 13688

EN 13688

Fartuch damski HACCP WHITE I

CAT

Fartuch męski HACCP WHITE I

CAT

190

g/m2

Brixton® White Fartuch damski HACCP

Brixton® White Fartuch męski HACCP

MATERIAŁ

65% poliester, 35% bawełna, 190 g/m2 +/- 5%,

SZYCIE

► ryglówki w miejscach szczególnie narażonych na rozprucie,

► jedna wewnętrzna kieszeń na klatce piersiowej ► dwie kieszenie

wewnętrzne dolne ► listwa kryjąca napy ► wytrzymałe szwy, szyte mocną

nicią ► brak kieszeni bocznych

HACCP

%65

35

poliester

bawełna

XL

2XL

3XL

System HACCP jest systemem nadzoru nad

żywnością, którego celem jest eliminacja ryzyka

zagrożeń zdrowia, związanych z zanieczyszczeniem

żywności.

Przedsiębiorcy, którzy działają w sektorze

spożywczym powinni opracować oraz wdrożyć

w swoich firmach procedury oparte na systemie

HACCP.

Jest to obligatoryjny system bezpieczeństwa

żywności w gastronomii oraz innych

przedsiębiorstwach działających w branży

spożywczej - jego podstawy prawne określono

w rozporządzeniu 852/2004 Parlament

Europejskiego i Rady w sprawie higieny środków

spożywczych.

43